Met goede gewoontes naar minder verzuim.

“De markt bestaat voornamelijk uit commerciële aanbieders die
1) vaak de juiste deskundigheid en inhoudelijke kennis missen,
2) te weinig kritisch zijn op wat echt nodig en effectief is en
3) veelal een te beperkte benadering kiezen van het gezondheids- en inzetbaarheidsprobleem.”
  Willems, 2015

Zo maak je wél serieus werk van vitaliteit

photo5906686385966921158

Meten

Begrijp welk gedrag je collega’s het 

best kunnen veranderen.

photo5906686385966921159

Verbeteren

Verbeter vitaliteit efficiënt én effectief met de 

7-STAPPEN voor gedragsverandering.

photo5906686385966921160

Gewoontevorming

Duurzame vitaliteit door gedragswetenschap 

over gewoontevorming.

Elke verandering begint met een kleine stap

Ervaar alvast hoe wij gedrag meten. Check je stressniveau en ontvang een persoonlijke rapport.

Slaap 8 uur, beweeg dagelijks, eet gevarieerd. Niks nieuws toch? Nee. En toch lukt het de meeste mensen niet om deze tips lang vol te houden.

1-op-1 (online) coaching

Krijg praktische handvatten toegespitst op jouw persoonlijke behoeften van onze gekwalificeerde gedragspsychologen (Nationaal Instituut voor Psychologen).
Boek online coaching

Workshops, webinars & lezingen

Ga met je team aan de slag om kennis en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van vitaliteit, stress & timemanagement
Boek nu een webinar

Cijfers waar we trots op zijn

0
Burn-outs voorkomen
0
€ ziekteverzuimkosten bespaard
0
Werknemers vitaler gemaakt

Klanten met vitale & productieve collega's

Interesse gewekt? Neem meteen contact met ons op!

  Succesverhalen

  Verdiep je in de blogs van onze experts

  Zo ziet het er uit als we langskomen

  Erik Groot Koerkamp

  Onderwijsexpert

  Hij is al zijn hele werkzame leven in het onderwijs werkzaam op allerlei plekken en is zeker niet van plan over een paar jaar met pensioen te gaan. Daardoor is het echt je leven lang leren. Hij neemt je graag mee naar talentontwikkeling, formatief handelen, onderzoekend leren en groei-mindset. Erik is creatief, bevlogen en altijd nieuwsgierig.

  Gespecialiseerd in

  Onderwijsvernieuwing

  Reflecteren

  Differentiatie

  erik-groot-koerkamp-removebg-preview

  Neuro Habits gebruikt cookies om uw ervaring op onze site te optimaliseren. Door verder te gaan op onze site gaat u akkoord met ons privacybeleid en de cookies die wij verwerken.

  Ronald Flohil, MSc.

  Arbeid- en organisatiepsycholoog

  Ronald heeft een fascinatie voor menselijk gedrag. Logisch, want hij is Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in Coaching & Vitaliteit binnen organisaties. Hij komt snel tot de kern en werkt oplossingsgericht om tot blijvende gedragsverandering te komen. Ronald is energiek, vriendelijk en analytisch. 

  Gespecialiseerd in

  Coaching

  Vitaliteit

  Gedragsverandering

  Neuro_Habits_Ronald

  Drs. Loes Kreemers

  Duurzaamheidspsycholoog

  Loes is gespecialiseerd in groen gedrag. Ze is projectleider en onderzoeker bij het lectoraat psychologie voor een duurzame stad bij de Hogeschool van Amsterdam. Hier doet ze onderzoek naar de gedragsverandering die van belang is voor de transitie naar een duurzame maatschappij. Loes studeerde sociale psychologie om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken. Ze promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op onderzoek naar gedragsverandering en zelf-compassie. Loes helpt beleidsmakers om duurzame keuzes aantrekkelijk te maken voor breder publiek en adviseert Neuro Habits bij casussen die gaan over groen gedrag.

  Gespecialiseerd in

  Duurzaamheid

  Groen gedrag

  Arbeid & Organisatie

  neuro-habits-4

  Dr. Inge Wolsink

  Arbeid en organisatie psycholoog

  Sociaal, slim, gepassioneerd en creatief. Inge is gepromoveerd als arbeid & organisatie psychologe en deed onderzoek naar proactief gedrag en creativiteit aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar promotie-traject ondervond ze zelf de consequenties van hevige stress. Tijdens haar herstel specialiseerde ze zich in de wetenschap achter stress, en volgde een opleiding tot yoga docent in India. Nu helpt ze organisaties en particulieren om op een gezonde manier creativiteit en effectiviteit te bevorderen, en stress te signaleren en reduceren.

  Gespecialiseerd in

  Stress

  Creativiteit

  Mindfulness

  animatie-website-inge_004

  Jay Borger, MSc.

  Biopsycholoog

  Jay is afgestudeerd als psychobioloog en altijd gepassioneerd geweest over hoe je wetenschappelijke kennis kan gebruiken om mensen fitter en gezonder te maken. Tijdens zijn studiejaren kreeg hij snel door dat er veel informatie is die niet wordt toegepast in de praktijk. Bij Neuro Habits draagt hij zijn kennis over naar de praktijk. Jay is vriendelijk, zorgvuldig en gedreven en staat altijd open voor een gesprek.

  Gespecialiseerd in

  Gezond gedrag

  Slaap

  Stress

  jay

  Drs. Daniël H. D. Maij

  Psychiater / adviseur

  Daniël is de broer van David. Hij is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft advies vanuit zijn functie als psychiater bij de GGZ-instellingen Parnassia en Antes. Daniël is gespecialiseerd en opleider in de verslavingspsychiatrie en weet zodoende ook alles van gewoontevorming. Daniël’s advies wordt altijd ingewonnen bij verslavingsproblematiek of bij het gebruik van medicijnen. Dit is belangrijk, want psychologen hebben geen geneeskunde gestudeerd en psychiaters wel.

  Gespecialiseerd in

  Geneeskunde

  Arts

  Verslaving

  Roos Hijner, MSc.

  Gedragspsycholoog

  Roos wilde vroeger astronaut worden, maar besloot met beide benen op de grond te blijven staan en studeerde af als Psycholoog Arbeid & Gezondheid. Ze is het liefst dagelijks bezig met onderwerpen die er echt toe doen op het snijvlak van mens, welbevinden op het werk en leven lang ontwikkelen. Je mag haar dan ook altijd wakker maken voor een goed gesprek over motivatie, vitaliteit, werkplezier en onderwijs. Roos is bevlogen, nieuwsgierig, betrokken en enthousiast.

  Gespecialiseerd in

  Onderwijs

  Vitaliteit

  Werkgeluk

  Neuro_Habits_Roos

  Dr. Sanne de Wit

  Klinisch psycholoog / adviseur

  Dr. Sanne de Wit is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft onafhankelijk advies vanuit haar functie als universitair hoofddocent en gewoonteonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van Zelfi, de mobiele applicatie waarmee we onderwijsinstellingen helpen zodat leerlingen en studenten betere leren plannen, reflecteren en concentreren.

  Gespecialiseerd in

  Klinische psychologie

  Gewoontevorming

  Zelfi

  sanne_gif

  Dr. David L. R. Maij

  Neuropsycholoog

  Hij wilde altijd ‘uitvinder’ worden en Willie Wortel was zijn grote voorbeeld. Inmiddels is David psycholoog NIP, haalde hij masters in klinische gezondheidspsychologie en cognitieve neurowetenschappen, en promoveerde hij in de gedragswetenschappen. Zijn passies liggen bij gezondheidsgedrag en het onderwijs. David is kritisch, creatief en vriendelijk. Moeilijke dingen legt hij je makkelijk uit.

  Gespecialiseerd in

  Gewoontevorming

  Onderwijs

  Brein

  david
  Stel ons een vraag
  Stel nu je vraag via Whatsapp
  Hi! 👋
  Hoe kunnen wij helpen?