Slaap 8 uur, beweeg dagelijks, eet gevarieerd. Niks nieuws toch? Nee. En toch lukt het de meeste mensen niet om deze tips lang vol te houden.

Onze expertises waarmee we jou gaan helpen goede gewoontes te vormen

Geit-Leefstijlinterventie

Een gezonde leefstijl is de basis van een vitaal en mentaal gezond leven. Onderzoek brengt steeds beter in kaart wát dat gezonde gedrag precies is. Aan de hand van onze 7 STAPPEN methode helpen we je om ongezonde gewoontes te vervangen door gezond gedrag.

Geit-Stresspreventie-1

Een van de belangrijkste veroorzaker van stress is dat ons brein nog zelden rust krijgt. Wij leren je om stress te signaleren en reduceren aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de (bio-)psychologie.

Geit-Slaap

Slaaponderzoek laat zien dat de kwaliteit van je slaap hangt sterk samen met stress en vitaliteit. Wij leren je welk gedrag effectief is voor het verbeteren van je slaapkwaliteit.

Geit-Stoppen-met-Roken

Minder roken of drinken. Meer lezen. Vaker sporten. Minder op je smartphone zitten. Meer tijd vrijmaken voor je omgeving. Wij gaan ervoor zorgen dat je je goede voornemens dit jaar wél volhoudt.

Geit-concenteren

De hoeveelheid informatie waar we aandacht aan proberen te geven is exponentieel gestegen doordat we constant online zijn. Je brein is hier niet goed tegen bestand.

Aan de hand van de nieuwste neuro-wetenschappelijke inzichten laten we je zien hoe je je aandacht en concentratie kunt bewaken.

Geit-organiseren-prioriteren

Soms lijkt er geen einde te komen aan de hoeveelheid werk die we hebben. To-do lijstjes blijven maar groeien, belangrijke projecten schieten niet op en er komen de hele tijd zaken tussendoor. Wij helpen je om die informatie op een systematische wijze te verzamelen en te verwerken, op zo'n manier dat je belangrijkste taken prioriteit krijgen.

Onze aanpakmogelijkheden

1-op-1 (online) coaching

Bij coaching sta jij centraal. We brengen zo gedetailleerd mogelijk in kaart hoe jouw gewoonten tot stand zijn gekomen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om je doelen te bereiken. We meten en analyseren daarvoor je gedrag (met een app). Daarnaast kun je op moeilijke momenten telefonisch advies krijgen.
Klik hier voor online coaching

Workshops

Tijdens workshops gaat een van onze psychologen op een interactieve manier met een groep aan de slag om kennis en vaardigheden over te brengen.

Webinars

In onze webinars ga je in een klein groepje 2 tot 3 uur aan de slag met je gedrag. Aan het einde van de webinar heb je een persoonlijk plan.
Kijk hier voor de mogelijkheden.

Reflectie app

Samen met de Universiteit van Amsterdam hebben we een app ontwikkeld waarmee je leert reflecteren op je eigen gedrag. Dit is handig voor leerlingen/studenten, maar ook voor het zelf-monitoren van werknemers.
goede-gewoontes
david

3 webinars + 1-op-1 coaching

3 live webinars van elk 3 uur
45 minuten 1-op-1 coaching
3 onderwerpen: gewoontevorming, time management en stress
jay

Tarieven

1-op-1 (online) coaching

Offline/online Prijs Afwijking Inclusief
Offline (Senior)
147

- Psycholoog met NIP keurmerk

- 1e gesprek 1.5 uur
- Vervolggesprekken 1 uur
- Meten gedrag 

- Visuele weergave gedrag

- Telefonische hulp bij moeilijke momenten

119
5 coaching gesprekken
= 95 euro korting
89
5 coaching gesprekken
= 75 euro korting

Workshops

Onderwerp Prijs Datum
Alle onderwerpen hierboven
Door de coronacrises verzorgen we momenteel geen workshops

Wat onze klanten over ons zeggen

Zelf aan de slag met onze praktische blogs

Download gratis ons 7 STAPPEN-plan

7 stappen infographic

Zo kan het er uit zien als wij aan de slag gaan

Abel Bronckhorst​

Gedragspscyholoog / Account manager

Abel wil altijd alles begrijpen en kunnen verklaren. Hij is nieuwsgierig, openminded en pragmatisch. Met zijn passies voor gezondheid en het menselijke gedrag was hij helemaal op zijn plek bij de master Social, Health and Organisational Psychology. Hier heeft hij geleerd alle facetten van gedrag te ontleden en te beïnvloeden. In zijn persoonlijke leven past hij zijn geleerde kennis ook toe en experimenteert hij vrolijk met alle nieuwste gezondheid-trends: Van fitgirl-smoothies en hardlopen tot meditatie.

Gespecialiseerd in

Duurzaamheid

Groen gedrag

Arbeid & Organisatie

Abelzonderlogo

Drs. Loes Kreemers

Duurzaamheidspsycholoog

Loes is gespecialiseerd in groen gedrag. Ze is projectleider en onderzoeker bij het lectoraat psychologie voor een duurzame stad bij de Hogeschool van Amsterdam. Hier doet ze onderzoek naar de gedragsverandering die van belang is voor de transitie naar een duurzame maatschappij. Loes studeerde sociale psychologie om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken. Ze promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op onderzoek naar gedragsverandering en zelf-compassie. Loes helpt beleidsmakers om duurzame keuzes aantrekkelijk te maken voor breder publiek en adviseert Neuro Habits bij casussen die gaan over groen gedrag.

Gespecialiseerd in

Duurzaamheid

Groen gedrag

Arbeid & Organisatie

neuro-habits-4

Dr. Inge Wolsink

Arbeid en organisatie psycholoog

Sociaal, slim, gepassioneerd en creatief. Inge is gepromoveerd als arbeid & organisatie psychologe en deed onderzoek naar proactief gedrag en creativiteit aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar promotie-traject ondervond ze zelf de consequenties van hevige stress. Tijdens haar herstel specialiseerde ze zich in de wetenschap achter stress, en volgde een opleiding tot yoga docent in India. Nu helpt ze organisaties en particulieren om op een gezonde manier creativiteit en effectiviteit te bevorderen, en stress te signaleren en reduceren.

Gespecialiseerd in

Stress

Creativiteit

Mindfulness

animatie-website-inge_004

Jay Borger, Msc.

Biopsycholoog

Jay is afgestudeerd als psychobioloog en altijd gepassioneerd geweest over hoe je wetenschappelijke kennis kan gebruiken om mensen fitter en gezonder te maken. Tijdens zijn studiejaren kreeg hij snel door dat er veel informatie is die niet wordt toegepast in de praktijk. Bij Neuro Habits draagt hij zijn kennis over naar de praktijk. Jay is vriendelijk, zorgvuldig en gedreven en staat altijd open voor een gesprek.

Gespecialiseerd in

Gezond gedrag

Slaap

Stress

jay

Drs. Daniël H. D. Maij

Psychiater / adviseur

Daniël is de broer van David. Hij is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft advies vanuit zijn functie als psychiater bij de GGZ-instellingen Parnassia en Antes. Daniël is gespecialiseerd en opleider in de verslavingspsychiatrie en weet zodoende ook alles van gewoontevorming. Daniël’s advies wordt altijd ingewonnen bij verslavingsproblematiek of bij het gebruik van medicijnen. Dit is belangrijk, want psychologen hebben geen geneeskunde gestudeerd en psychiaters wel.

Gespecialiseerd in

Geneeskunde

Arts

Verslaving

Carlijn Kappers, Msc.

Gedragspsycholoog

Carlijn is afgestudeerd als gedragspsycholoog aan de Universteit van Amsterdam. Zij was van jongs af aan al gefascineerd door de interactie tussen mens en omgeving. Het is haar passie om vanuit een psychologisch oogpunt antwoorden te vinden op maatschappelijke vraagstukken.

Gespecialiseerd in

Duurzaamheid

Gezondheid

Arbeid & Organisatie

carlijn

Dr. Sanne de Wit

Klinisch psycholoog / adviseur

Dr. Sanne de Wit is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft onafhankelijk advies vanuit haar functie als universitair hoofddocent en gewoonteonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van Zelfi, de mobiele applicatie waarmee we onderwijsinstellingen helpen zodat leerlingen en studenten betere leren plannen, reflecteren en concentreren.

Gespecialiseerd in

Klinische psychologie

Gewoontevorming

Zelfi

sanne_gif

Dr. David L. R. Maij

Neuropsycholoog

Hij wilde altijd ‘uitvinder’ worden en Willie Wortel was zijn grote voorbeeld. Inmiddels is David psycholoog NIP, haalde hij masters in klinische gezondheidspsychologie en cognitieve neurowetenschappen, en promoveerde hij in de gedragswetenschappen. Zijn passies liggen bij gezondheidsgedrag en het onderwijs. David is kritisch, creatief en vriendelijk. Moeilijke dingen legt hij je makkelijk uit.

Gespecialiseerd in

Gewoontevorming

Onderwijs

Brein

david
Stel ons een vraag
Hi! 👋
Hoe kunnen wij helpen?