Wij helpen je met het aanleren van gezond gedrag of het doorbreken van slechte gewoontes

Wil je meer sporten, gezonder eten of efficiënter werken? Of wil je juist stoppen met roken, minder alcohol drinken of afkomen van je telefoonverslaving? Het maakt niet uit op wat voor manier jij je wilt ontwikkelen. Al je gewoontes liggen opgeslagen in hersencellen in je brein en zijn veranderbaar. Wij leggen je uit hoe je gedrag blijvend kunt verbeteren aan de hand van onze 7-STAPPEN voor gedragsverbetering methode. Elk van de 7 stappen is effectief gebleken in wetenschappelijk onderzoek.

Onze aanpak

Workshops

We bieden twee workshops aan:
  • In onze gedragsverbeteringsscursus leren we je gedrag aan te pakken in 7 STAPPEN.
  • In onze ‘free your mind’ cursus helpen we je stressvrij te worden.

Persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding staat het individu centraal.
We brengen zo gedetailleerd mogelijk in kaart hoe jou gewoonten tot stand zijn gekomen en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen vervangen. 
Indien gewenst meten we je gedrag en analyseren we het voor je. Daarnaast kun je op moeilijke momenten advies krijgen middels telefonisch contact of videoconferenties. 

Onze fotogalerij

"Ik ben reuze tevreden over Neuro Habits! Sinds een week of vijf probeer ik onder persoonlijke begeleiding van mijn te grote liefde voor chocolade af te komen. Ik ben er nog niet, maar zelfs de fase waarin ik me nu bevind, had ik niet voor mogelijk gehouden. En dat alles dankzij de kennis van Neuro Habits! Daarnaast ook een hele duidelijk uitleg, vriendelijke en ontspannen sfeer en begrip!"
Petra Folkers Dupuis
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis onze 'gedragsverbetering in 7 stappen' infographic

We sturen je maximaal één keer per maand een mailtje

Neem contact met ons op