Wij helpen je met het aanleren van gezond gedrag of het doorbreken van slechte gewoontes

Wil je meer sporten, gezonder eten of efficiënter werken? Of wil je juist stoppen met roken, minder alcohol drinken of afkomen van je telefoonverslaving? Het maakt niet uit op wat voor manier jij je wilt ontwikkelen. Al je gewoontes liggen opgeslagen in hersencellen in je brein en zijn veranderbaar. Wij leggen je uit hoe je gedrag blijvend kunt verbeteren aan de hand van onze 7-STAPPEN voor gedragsverbetering methode. Elk van de 7 stappen is effectief gebleken in wetenschappelijk onderzoek.

Onze aanpak

Persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding sta jij centraal.

We brengen zo gedetailleerd mogelijk in kaart hoe jou gewoonten tot stand zijn gekomen. Vervolgens gaan we als gedragsarchitecten aan de slag om je gedrag vorm te geven zoals jij dat wilt. We meten en analyseren je gedrag zodat je je doelen kunt bereiken. Daarnaast kun je op moeilijke momenten advies krijgen middels telefonisch contact of videoconferenties.

Bij iedere sessie (150,-) zit inbegrepen:

60 minuten gesprek (1e keer 90 minuten)
> Schriftelijke samenvatting gesprek
> Persoonlijk behandelplan
> Persoonlijk afgestemde app waarmee we je gedrag in kaart brengen
> Telefonisch contact voor moeilijke momenten
> Gebruik maken van onze faciliteiten: fitnessruimte, studeerruimte en ontspanningsruimte

Kijk hier voor een voorbeeld over hoe we iemand helpen stoppen met roken.

Gebruik maken van onze faciliteiten: fitnessruimte, studeerruimte en ontspanningsruimte

Goed gedrag: nu contact opnemen. Gedragsverbetering begint met een eerste kleine stap. En die zet jij door nú vrijblijvend contact op te nemen.

Workshops

We geven regelmatig workshops op events voor particulieren. Ons eerstvolgende evenement  is begin maart 2019 in The Student Hotel te Rotterdam. De exacte datum volgt snel. 

  "Ik ben reuze tevreden over Neuro Habits! Sinds een week of vijf probeer ik onder persoonlijke begeleiding van mijn te grote liefde voor chocolade af te komen. Ik ben er nog niet, maar zelfs de fase waarin ik me nu bevind, had ik niet voor mogelijk gehouden. En dat alles dankzij de kennis van Neuro Habits! Daarnaast ook een hele duidelijk uitleg, vriendelijke en ontspannen sfeer en begrip!"
  Petra Folkers Dupuis

  Onze fotogallerij

  Neem contact met ons op

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis onze 'gedragsverbetering in 7 stappen' infographic

  We sturen je maximaal één keer per maand een mailtje

  Nog even geduld

  Bedankt! Je bent er bijna :). Volg de instructies in je mail.