Het Neuro Habits team

Maak kennis met onze gepassioneerde gedragspsychologen en onderwijskundigen.
Wij zijn ervan overtuigd dat wetenschap de sleutel is naar een gezonde en leergierige samenleving.

Missie

Onze wereld is een enorm complex ‘systeem’ geworden. Dit systeem verleidt ons voortdurend om ongezonde keuzes te maken en richt zich op cijfertjes in plaats van de mens daarachter. Met stress, ongelijkheid en demotivatie tot gevolg.

Om met de uitdagingen van nu om te gaan zijn aanpassingsvermogen, wendbaarheid en het aanleren van nieuw gedrag cruciaal. Wij willen mensen zelfredzamer maken door ze voor te bereiden op een leven lang ontwikkelen.

 

Visie
Wij streven ernaar om de beste opleider te zijn als het gaat op het gebied van (docenten)professionalisering én vitaliteit. Daarom zijn we kritisch en gebruiken we inzichten uit de wetenschap en stoelen we op jarenlange onderwijskundige ervaring.

Hierdoor weten we hoe je op een effectieve manier gedrag duurzaam kunt veranderen in organisatie. In de kern gaat het om het vervangen van ongezonde en slechte gewoontes die liggen opgeslagen in je brein (Neuro), naar goede en gezonde gewoontes (Habits). 

Dr. David L. R. Maij

NEUROPSYCHOLOOG
Psychologie van leren
Onderwijs
Brein

Hannelore Hemeltjen, MEd.

DOCENT / Onderwijskundige
Professionele schoolcultuur
Onderwijskunde
Formatief Handelen

Jay Borger, MSc.

BIOPSYCHOLOOG
Gezond gedrag
Slaap
Stress

Roos Hijner, MSc.

GEDRAGSPSYCHOLOOG
Onderwijs
Vitaliteit
Werkgeluk

Erik Groot Koerkamp

Onderwijskundige
erik-groot-koerkamp-removebg-preview
Onderwijsvernieuwing
Reflecteren
Differentiatie

Laura Kint

communicatiespecialist
foto Laura1
Acquisitie
Sociale media
Service

Matijs van den Eijnden

trainer motiverende gespreksvoering
Gedragsverandering
Motivatie
Motiverende gespreksvoering

Ina Brouwer, MSc

gedragspsycholoog
Gewoontevorming
Motivatie
Groepsgedrag

Linda Kater

Administratie support
Profiel foto LindaKater - egale achtergrond
Administratie
Plannen en organiseren
Support

Özlem Sarac, MEd.

DOCENT / DOCENTENTRAINER
Özlem
Onderwijs
Effectieve didactiek
Educatieve partnerschap

Jan Dekker, BEd.

DOCENT / DOCENTENTRAINER
Jan Dekker3
Regie in de klas
Motivatie
Mindset

Dr. Gerben Bakker

Docent / onderzoeker
Motivatie
Gamification
Keuzes maken

Drs. Daniël H. D. Maij

Psychiater / adviseur
Geneeskunde
Arts
Verslaving

Dr. Inge Wolsink

ARBEID EN ORGANISATIE PSYCHOLOOG
inge
Stress
Creativiteit
Mindfulness

En onze stagiaires maken het team compleet!

Rido Lubeek

international business
Rido

Nathalie Schipper

Health promotion and behaviour change
Nathalie

Jeremy van der Meer

Health promotion and behaviour change
Jeremy

Hannelore Hemeltjen

Onderwijskundige

Hannelore Hemeltjen is al meer dan 25 jaar docent aardrijkskunde en een ervaren trainer in het onderwijs. Nadat ze de master Learning & Innovation succesvol heeft afgerond is ze 4 jaar lang onderwijskundig leider geweest in het VO. Haar passie ligt bij lesgeven en didactiek. Ze richt ze zich nu, naast het lesgeven in het VO, op het begeleiden en trainen van docenten en teams, die hun onderwijs willen versterken. Hannelore is vriendelijk, doeltreffend, enthousiast en kan goed luisteren.

Gespecialiseerd in

Onderwijs

Didactiek

Veranderkundige procesbegeleiding

hannelore

Erik Groot Koerkamp

Onderwijsexpert

Hij is al zijn hele werkzame leven in het onderwijs werkzaam op allerlei plekken en is zeker niet van plan over een paar jaar met pensioen te gaan. Daardoor is het echt je leven lang leren. Hij neemt je graag mee naar talentontwikkeling, formatief handelen, onderzoekend leren en groei-mindset. Erik is creatief, bevlogen en altijd nieuwsgierig.

Gespecialiseerd in

Onderwijsvernieuwing

Reflecteren

Differentiatie

erik-groot-koerkamp-removebg-preview

Neuro Habits gebruikt cookies om uw ervaring op onze site te optimaliseren. Door verder te gaan op onze site gaat u akkoord met ons privacybeleid en de cookies die wij verwerken.

Ronald Flohil, MSc.

Arbeid- en organisatiepsycholoog

Ronald heeft een fascinatie voor menselijk gedrag. Logisch, want hij is Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in Coaching & Vitaliteit binnen organisaties. Hij komt snel tot de kern en werkt oplossingsgericht om tot blijvende gedragsverandering te komen. Ronald is energiek, vriendelijk en analytisch. 

Gespecialiseerd in

Coaching

Vitaliteit

Gedragsverandering

Neuro_Habits_Ronald

Drs. Loes Kreemers

Duurzaamheidspsycholoog

Loes is gespecialiseerd in groen gedrag. Ze is projectleider en onderzoeker bij het lectoraat psychologie voor een duurzame stad bij de Hogeschool van Amsterdam. Hier doet ze onderzoek naar de gedragsverandering die van belang is voor de transitie naar een duurzame maatschappij. Loes studeerde sociale psychologie om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken. Ze promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op onderzoek naar gedragsverandering en zelf-compassie. Loes helpt beleidsmakers om duurzame keuzes aantrekkelijk te maken voor breder publiek en adviseert Neuro Habits bij casussen die gaan over groen gedrag.

Gespecialiseerd in

Duurzaamheid

Groen gedrag

Arbeid & Organisatie

neuro-habits-4

Dr. Inge Wolsink

Arbeid en organisatie psycholoog

Sociaal, slim, gepassioneerd en creatief. Inge is gepromoveerd als arbeid & organisatie psychologe en deed onderzoek naar proactief gedrag en creativiteit aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar promotie-traject ondervond ze zelf de consequenties van hevige stress. Tijdens haar herstel specialiseerde ze zich in de wetenschap achter stress, en volgde een opleiding tot yoga docent in India. Nu helpt ze organisaties en particulieren om op een gezonde manier creativiteit en effectiviteit te bevorderen, en stress te signaleren en reduceren.

Gespecialiseerd in

Stress

Creativiteit

Mindfulness

animatie-website-inge_004

Jay Borger, MSc.

Biopsycholoog

Jay is afgestudeerd als psychobioloog en altijd gepassioneerd geweest over hoe je wetenschappelijke kennis kan gebruiken om mensen fitter en gezonder te maken. Tijdens zijn studiejaren kreeg hij snel door dat er veel informatie is die niet wordt toegepast in de praktijk. Bij Neuro Habits draagt hij zijn kennis over naar de praktijk. Jay is vriendelijk, zorgvuldig en gedreven en staat altijd open voor een gesprek.

Gespecialiseerd in

Gezond gedrag

Slaap

Stress

jay

Drs. Daniël H. D. Maij

Psychiater / adviseur

Daniël is de broer van David. Hij is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft advies vanuit zijn functie als psychiater bij de GGZ-instellingen Parnassia en Antes. Daniël is gespecialiseerd en opleider in de verslavingspsychiatrie en weet zodoende ook alles van gewoontevorming. Daniël’s advies wordt altijd ingewonnen bij verslavingsproblematiek of bij het gebruik van medicijnen. Dit is belangrijk, want psychologen hebben geen geneeskunde gestudeerd en psychiaters wel.

Gespecialiseerd in

Geneeskunde

Arts

Verslaving

Roos Hijner, MSc.

Gedragspsycholoog

Roos wilde vroeger astronaut worden, maar besloot met beide benen op de grond te blijven staan en studeerde af als Psycholoog Arbeid & Gezondheid. Ze is het liefst dagelijks bezig met onderwerpen die er echt toe doen op het snijvlak van mens, welbevinden op het werk en leven lang ontwikkelen. Je mag haar dan ook altijd wakker maken voor een goed gesprek over motivatie, vitaliteit, werkplezier en onderwijs. Roos is bevlogen, nieuwsgierig, betrokken en enthousiast.

Gespecialiseerd in

Onderwijs

Vitaliteit

Werkgeluk

Neuro_Habits_Roos

Dr. Sanne de Wit

Klinisch psycholoog / adviseur

Dr. Sanne de Wit is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft onafhankelijk advies vanuit haar functie als universitair hoofddocent en gewoonteonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van Zelfi, de mobiele applicatie waarmee we onderwijsinstellingen helpen zodat leerlingen en studenten betere leren plannen, reflecteren en concentreren.

Gespecialiseerd in

Klinische psychologie

Gewoontevorming

Zelfi

sanne_gif

Dr. David L. R. Maij

Neuropsycholoog

David komt uit een onderwijsgezin en raakte gebiologeerd door de psychologie van leren en gedragsverandering. David is psycholoog NIP, haalde masters in klinische gezondheidspsychologie en cognitieve neurowetenschappen en promoveerde in de gedragswetenschappen. Zijn passies liggen bij gezondheidsgedrag en het onderwijs. David is kritisch, creatief en vriendelijk. Moeilijke dingen legt hij je makkelijk uit.

Gespecialiseerd in

Gewoontevorming

Onderwijs

Brein

david
Stel ons een vraag
Stel nu je vraag via Whatsapp
Hi! 👋
Hoe kunnen wij helpen?