Het Neuro Habits team

Maak kennis met onze gepassioneerde gedragspsychologen.
Wij zijn ervan overtuigd dat gedragswetenschap de sleutel is naar een toekomstbestendige samenleving.

Missie

Onze wereld is een enorm complex ‘systeem’ geworden. Dit systeem verleidt ons voortdurend om ongezonde keuzes te maken en richt zich op cijfertjes in plaats van de mens daarachter. Met stress, ongelijkheid en ongeluk tot gevolg.

 

Om met de uitdagingen van nu om te gaan zijn aanpassingsvermogen, wendbaarheid en het aanleren van nieuw gedrag cruciaal. Wij willen mensen zelfredzamer maken en voorbereiden op een leven lang ontwikkelen.

Visie
Wij streven ernaar om de beste aanbieder te zijn als het gaat om zelfontwikkeling en het verbeteren van de (mentale) vitaliteit. Daarom kijken we kritisch naar alle systemen die gedrag veranderen en gebruiken we de meest recente inzichten uit de gedrags- en breinwetenschap. 

 

Hierdoor weten we hoe je op een effectieve manier gedrag duurzaam kunt veranderen. In de kern gaat het om het doorbreken van ongezonde en slechte gewoontes die liggen opgeslagen in je brein (Neuro) en die vervangen door goede en gezonde gewoontes (Habits). Om dit bereiken meten we gedrag en verbeteren we het in kleine stapjes met ons 7 STAPPEN model. 

 

Dr. David L. R. Maij

NEUROPSYCHOLOOG
Gewoontevorming
Onderwijs
Brein

Jay Borger, MSc.

BIOPSYCHOLOOG
Gezond gedrag
Slaap
Stress

Roos Hijner, MSc.

GEDRAGSPSYCHOLOOG
Onderwijs
Vitaliteit
Werkgeluk

Ronald Flohil, Msc

GEDRAGSPSYCHOLOOG
Coaching
Vitaliteit
Gedragsspecialist

Erik Groot Koerkamp

Onderwijsexpert
erik-groot-koerkamp-removebg-preview
Onderwijsvernieuwing
Reflecteren
Differentiatie

Dr. Inge Wolsink

ARBEID EN ORGANISATIE PSYCHOLOOG
Stress
Creativiteit
Mindfulness

Dr. Sanne de Wit

Klinisch psycholoog / adviseur
Klinische psychologie
Gewoontevorming
Zelfi

Drs. Daniël H. D. Maij

Psychiater / adviseur
Geneeskunde
Arts
Verslaving

En onze stagiaires maken het team compleet!

Pim

Social Influence Psychology
photo6015027601728451748

Daman

Finance and control
photo6015032502286136430

Nina

Development & Health Psychology
Foto CV 2019

Ronald Flohil, MSc.

Arbeid- en organisatiepsycholoog

Ronald heeft een fascinatie voor menselijk gedrag. Logisch, want hij is Arbeid- en Organisatiepsycholoog. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in Coaching & Vitaliteit binnen organisaties. Hij komt snel tot de kern en werkt oplossingsgericht om tot blijvende gedragsverandering te komen. Ronald is energiek, vriendelijk en analytisch. 

Gespecialiseerd in

Coaching

Vitaliteit

Gedragsverandering

Neuro_Habits_Ronald

Erik Groot Koerkamp

Onderwijsexpert

Hij is al zijn hele werkzame leven in het onderwijs werkzaam op allerlei plekken en is zeker niet van plan over een paar jaar met pensioen te gaan. Daardoor is het echt je leven lang leren. Hij neemt je graag mee naar talentontwikkeling, formatief handelen, onderzoekend leren en groei-mindset. Erik is creatief, bevlogen en altijd nieuwsgierig.

Gespecialiseerd in

Onderwijsvernieuwing

Reflecteren

Differentiatie

erik-groot-koerkamp-removebg-preview

Neuro Habits gebruikt cookies om uw ervaring op onze site te optimaliseren. Door verder te gaan op onze site gaat u akkoord met ons privacybeleid en de cookies die wij verwerken.

Drs. Loes Kreemers

Duurzaamheidspsycholoog

Loes is gespecialiseerd in groen gedrag. Ze is projectleider en onderzoeker bij het lectoraat psychologie voor een duurzame stad bij de Hogeschool van Amsterdam. Hier doet ze onderzoek naar de gedragsverandering die van belang is voor de transitie naar een duurzame maatschappij. Loes studeerde sociale psychologie om te begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken. Ze promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op onderzoek naar gedragsverandering en zelf-compassie. Loes helpt beleidsmakers om duurzame keuzes aantrekkelijk te maken voor breder publiek en adviseert Neuro Habits bij casussen die gaan over groen gedrag.

Gespecialiseerd in

Duurzaamheid

Groen gedrag

Arbeid & Organisatie

neuro-habits-4

Dr. Inge Wolsink

Arbeid en organisatie psycholoog

Sociaal, slim, gepassioneerd en creatief. Inge is gepromoveerd als arbeid & organisatie psychologe en deed onderzoek naar proactief gedrag en creativiteit aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar promotie-traject ondervond ze zelf de consequenties van hevige stress. Tijdens haar herstel specialiseerde ze zich in de wetenschap achter stress, en volgde een opleiding tot yoga docent in India. Nu helpt ze organisaties en particulieren om op een gezonde manier creativiteit en effectiviteit te bevorderen, en stress te signaleren en reduceren.

Gespecialiseerd in

Stress

Creativiteit

Mindfulness

animatie-website-inge_004

Jay Borger, MSc.

Biopsycholoog

Jay is afgestudeerd als psychobioloog en altijd gepassioneerd geweest over hoe je wetenschappelijke kennis kan gebruiken om mensen fitter en gezonder te maken. Tijdens zijn studiejaren kreeg hij snel door dat er veel informatie is die niet wordt toegepast in de praktijk. Bij Neuro Habits draagt hij zijn kennis over naar de praktijk. Jay is vriendelijk, zorgvuldig en gedreven en staat altijd open voor een gesprek.

Gespecialiseerd in

Gezond gedrag

Slaap

Stress

jay

Drs. Daniël H. D. Maij

Psychiater / adviseur

Daniël is de broer van David. Hij is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft advies vanuit zijn functie als psychiater bij de GGZ-instellingen Parnassia en Antes. Daniël is gespecialiseerd en opleider in de verslavingspsychiatrie en weet zodoende ook alles van gewoontevorming. Daniël’s advies wordt altijd ingewonnen bij verslavingsproblematiek of bij het gebruik van medicijnen. Dit is belangrijk, want psychologen hebben geen geneeskunde gestudeerd en psychiaters wel.

Gespecialiseerd in

Geneeskunde

Arts

Verslaving

Roos Hijner, MSc.

Gedragspsycholoog

Roos wilde vroeger astronaut worden, maar besloot met beide benen op de grond te blijven staan en studeerde af als Psycholoog Arbeid & Gezondheid. Ze is het liefst dagelijks bezig met onderwerpen die er echt toe doen op het snijvlak van mens, welbevinden op het werk en leven lang ontwikkelen. Je mag haar dan ook altijd wakker maken voor een goed gesprek over motivatie, vitaliteit, werkplezier en onderwijs. Roos is bevlogen, nieuwsgierig, betrokken en enthousiast.

Gespecialiseerd in

Onderwijs

Vitaliteit

Werkgeluk

Neuro_Habits_Roos

Dr. Sanne de Wit

Klinisch psycholoog / adviseur

Dr. Sanne de Wit is geen medewerker van Neuro Habits, maar geeft onafhankelijk advies vanuit haar functie als universitair hoofddocent en gewoonteonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van Zelfi, de mobiele applicatie waarmee we onderwijsinstellingen helpen zodat leerlingen en studenten betere leren plannen, reflecteren en concentreren.

Gespecialiseerd in

Klinische psychologie

Gewoontevorming

Zelfi

sanne_gif

Dr. David L. R. Maij

Neuropsycholoog

Hij wilde altijd ‘uitvinder’ worden en Willie Wortel was zijn grote voorbeeld. Inmiddels is David psycholoog NIP, haalde hij masters in klinische gezondheidspsychologie en cognitieve neurowetenschappen, en promoveerde hij in de gedragswetenschappen. Zijn passies liggen bij gezondheidsgedrag en het onderwijs. David is kritisch, creatief en vriendelijk. Moeilijke dingen legt hij je makkelijk uit.

Gespecialiseerd in

Gewoontevorming

Onderwijs

Brein

david
Stel ons een vraag
Stel nu je vraag via Whatsapp
Hi! 👋
Hoe kunnen wij helpen?